dijous, 2 d’agost de 2012

Cupcakes

CUPCAKES
Després d'haver fet el curs he de dir que això del fondant enganxa i vaig decidir provar de fer per primera vegada cupcakes. He de dir que no disposo de molts recursos pel que fa a motlles, eines, colorants...així que tampoc us espereu grans filigranes, però això és molt engrescador i de ben segur que aquests són el principi de molts més.
Per fer-los jo he utilitzat pasta fondant (que vaig comprar tenyida) i després uns amb butter cream de nutella. 
Us explico com he fet les magdalenes (recepta) i la butter cream. També us ficaré l'enllaç d'un vídeo que vaig veure al youtube, d'una noia que és diu alma i és una passada fent cupcakes, també us enllaçaré el seu blog, perquè és genial. La recepta de les magdalenes la vaig treure d'ella i és boníssima, molt esponjosa i suau, ens ha agradat molt. Animeu-vos que ja veieu que tots som capaços de fer-ho ;)

Ingredients magdalenes: 
115gr. de mantega
220gr. de sucre
3ous
200gr. de farina
1culleradeta i mitja de llevadura
12 ml de llet

Ingredients de la butter cream:
60gr. de mantega
80gr. de sucre glaç
2 culleradetes de nutella


Com veureu al video ella afegeix aroma de vainilla a la butter cream, però com que jo no en tenia vaig pensar de ficar-hi nutella i també en vaig fer unes altres on vaig susbtituir la nutella per tres culleradetes de suc de llimona. Us adonareu que les quantitats no són les mateixes, però jo vaig buscar una altra alternativa ja que la quantitat de buttercream que surt és molta.

Veureu a continuació que al video alma  està tot el procès explicat per aquesta noia que és una màquina dels cupcakes. No us preocupeu si veieu que ella utilitza unes batedores molt potents per a fer-ho, jo ho he fet amb les barilles elèctriques i cap problema, tret de la buttercream que potser no ere la textura esperada, però...
Si voleu fer una ullada al seu blog, veureu diferents models, receptes i mil i una decoracions per als cupcakes

I per acabar us deixo alguna foto dels meus, res a veure amb els d'ella :p




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada