dissabte, 4 de febrer del 2012

Amb la "L" començo aquest blog

Per fi. Desprès de pensar-m'ho unes quantes vegades m'he decidit i he creat un blog. Aquest blog no serà un blog qualsevol, sinó que el dedicaré a explicar totes aquelles receptes dolces i salades que t'han m'agraden fer.
Cuinar dolços per mi és tot un plaer, em relaxa, m'agrada i em distreu. No és que gaudeixi de molt temps per poder-los fer, però els caps de setmana que una és relaxa per casa, sempre acostuma a caure alguna que altra cosa.
La veritat és que ho faig amb molt de carinyo i il·lusió, però em caracteritzo en una cosa; i és que no m'agrada menjar allò que jo mateixa he preparat. Ho faig i ho cuino pels altres. Potser direu que jo m'ho perdo, i en part sí, però m'agrada que l'altra gent pugui gaudir d'allò que jo he fet, em fa feliç.
Així doncs, em disposo ha endinsar-me en aquesta nova aventura en la que espero disfrutar d'allò més. Això si, no espereu que cada dia publiqui alguna cosa al blog, perquè entre setmana amb el ritme del dia a dia em resulta impossible ficar-me a la cuina a fer alguna cosa amb cara i ulls.
Les receptes que veureu les busco per internet, les trec d'algun programa de televisió, algun llibre de cuina ho fins i tot de la típica llibreta on la gran majoria de les mares tenen anotades diferents receptes. Tingueu en compte que jo no sóc cap professional del món de la cuina, ni molt menys. Tan sols tinc 23 anys i per mi cuinar és una diversió, un passatemps amb el que disfruto molt. Per això m'agradaria que ningú s'ofengui si el que faig és fer un pastís que ja estigui penjat en un altre blog, repeteixo la meva intenció no és copiar als altres, simplement disfruto fent coses dolces i busco recursos a la web i en d'altres llocs. Dit això, espero que ningú s'ho prengui malament.
Ja no em queda res més a dir. Per tant  me'n vaig a la cuina a veure que surt. :)

Gràcies per endavant a tots aquells que dedicareu cinc minuts a llegir el meu blog;  i si el que veieu us serveix per alguna ocasió especial, jo més que contenta.

4 comentaris:

  1. Benvinguda a la familia dels blocaires, tots tenim en comú que ens agrada oferir lo millor als nostres.

    Petons

    ResponElimina
  2. Bueno me imagino que haciendo los dulces que ahora haces cuando seas "mayor" serás una auténtica profesional. Me gusta tu blog, me gusta la ilusión que pones, como casi todos los bloggeros en esto de enseñar nuestras creaciones...

    ResponElimina
  3. Que guaayyy!!! Estoy supercontenta de verdad, me ha hecho un montón de ilusión que me hayas escrito!! Tu también tienes un blog muy bonito, completo y lleno de recetas. Ya iremos compartiendo algunas de ellas!!
    Muchas gracias por pasarte!!!

    ResponElimina