diumenge, 18 de març del 2012

Tarta de poma i llimó

Ara feia alguns dies que no treia el nas per aquí perquè he estat molt enfeinada, però desprès d'aquest dies força intensos, per fi he pogut ficar els peus a la cuina. La veritat és que ja ho enyorava una mica.
Els dies que puc anar a dinar a casa, aprofito i miro el programa de las Mañanas de la uno que sempre fan un plat i un postre, i són força senzills.
Divendres vaig veure aquesta tarta i vaig dir això s'ha de provar i aquí en teniu el resultat.


Tarta de poma i llimó

Ingredients:
2 pomes
una mica de canela en pols
20gr. de mantequilla
40gr. de sucre
1 sobre de gelatina de llimó
un vas d'aigua
250ml. de nata per montar
una mica de xocolata negra

Procés:
Començarem pelant les dues pomes i trossejant-les en un vol. Al mateix vol i ficarem una mica de canela, la mantequilla i el sucre. Tot seguit ho posarem al microones uns 8 minuts. Jo el que he fet ha estat ficar-les cinc minuts i remenar-ho tot i després he ficat 3 minuts més.
Un cop hagin passat els vuit minuts i veiem que les pomes estan cuites, triturarem amb el turmix i deixarem refredar el puré que obtindrem.
Mentres es refreda, agafarem un got d'aigua i un sobre de gelatina de llimó. Tot això ho ficarem al foc fins que comenci a bullir. En pic hagi arrencat el bull, deixarem que bulli dos minutets i apagarem el foc, i novament deixarem que es refredi.
D'altra banda montarem la nata, utilitzarem unes barilles elèctriques i us aconsello que les barilles les fiqueu al congelador perquè estiguin ben fredes. Montarem la nata al nostre gust de sucre.
Quan el puré s'hagi refredat el barrejarem amb la nata que ja tenim montada i també hi ficarem la gelatina, que prèviament haurem deixat refredar.
Ara només ens queda ficar un mica de mantequilla al motlle on abocarem tota la barreja i directe a la nevera.
Finalment ho decorarem amb una mica de xocolata desfeta al microones.

És molt fàcil de fer i fresqueta, ara que sembla que arriba la calor, s'agraeix molt! Proveu-lo us agradarà! :P



Us afegeixo l'enllaç del programa per si voleu veure el pas a pas! Fins ben aviat! :)



http://www.rtve.es/television/20120314/tarta-manzana-limon-16-03-12/507814.shtml 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada