dijous, 2 d’agost del 2012

Tarta gelada d'oreo

TARTA GELADA D'OREO


Amb aquestes calors que fa, a qui no li ve de gust un gelat? i què tal si us dic gelat d'oreo? Us he de dir que és molt fàcil i està boníssim!!!!!

Ingredients:
3 ous
2 tauletes de xocolata mb llet
20 galetes tipo oreo
500ml de nata per montar
300gr de sucre

Procès:
Agafarem les galetes i les separarem i en un bol i ficarem la pasta (negra) i en un plat, el blanc de dins de les galetes. Desprès triturarem amb l'ajuda d'algun estri que ens vagi bé (el rodet d'amassar) les galetes les anirem esmicolant.
El següent pas consisteix en agafar la xocolata i trencar-la. Jo ho vaig fer respectant les rajoles de les tauletes, però no té perquè ser així, millor fer-les una mica més petites perquè desprès al congelador s'endureix i queda un tros molt gran i dur per xafar amb les dents.
Agafem els tres ous i en separem les clares dels rovells i batem a punt de neu les clares amb la meitat del sucre. A continuació montem la nata amb l'altra meitat de sucre i un cop tinguem la nata montada li afegim les clares montades amb l'ajuda d'una llengua i a poc a poc, per no perdre suavitat i volum.
Desprès i afegim els rovells, la xocolata, la galeta i el blanc de les galetes que havíem tret. I ho barregem tot molt bé.
Ara només ens queda ficar-ho en un recipient i deixar-ho al congelador fins que congeli.


Una passada!!! Mmmmmm....!!!!!!

4 comentaris:

  1. Feliçitats, facil i bonisimm

    ResponElimina
  2. Lo poco que me gustan las oreos y lo mucho que me gustan sus recetas...Las cupcakes estupendas...bss Acaramelada

    ResponElimina
  3. Qué tal?? LLervo mucho tiempo desconectada, no había vuelto a ver tu blog, vaya pinta, me la apunto, pero no se si podré comerla yo!!!!

    ResponElimina
  4. Muchas gracias chicas, hace dias que no publico nada a ver si termino de organizarme y pronto vulevo a hacer recetas nuevas. Un beso

    ResponElimina