dimecres, 21 de març del 2012

Magdalenes salades

Per fi l'aigua ens ha vingut a fer una visita, la veritat és que ja tocava, la situació començava a ser una mica preocupant, a veure si les coses milloren una mica per poc que sigui.
I un matí plujós, el qual tens festa a la feina...imagineu-vos que he fet...doncs si de cap a la cuina i la veritat és que ha estat un matí molt aprofitat.
He fet per primera vegada pizza i el resultat ha estat força satisfactori, també he fet unes magdalenes i una canya de xocolata gegant. Així que ja veieu, ha donat força de si això! :p


Magdalenes salades

Ingredients:
2ous
100gr. de sucre
150ml. d'oli
50ml de llet
5gr. de llevadura en pols
200gr. de farina
sal
20gr. formatge rallat
30gr. de pernil salat tallat a trossets

Procés:
Començarem agafant els dos ous i els batrem manualment en un bol. Tot seguit i ficarem el sucre, l'oli, la llet, la llevadura, la farina, la sal, el pernil i el formatge.
Tot això ho remenarem ben remenat. És tracta d'aconseguir que tots els ingredients s'incorporin molt bé entre ells i ens quedin ben barrejats.
Us aconsello que la farina la fiqueu a poc a poc i remenant bé. Ara només ens queda escalfar el forn a uns 180ºC durant uns 12 minuts.
Utilitzarem paperets de magdalena, però de tamany més aviat petit. És tracta de fer unes magdalenes salades, però sense ser excessivament grans.
Amb una cullereta anem emplenant els motlles més o menys fins la meitat, i passats els 12 minuts ja les podem treure del forn. 
Una altra manera de disfrutar de diferents sabors i en forma de magdalenes! :)


Aquesta recepta l'he tret del programa de las Mañanas de la uno, us deixo l'enllaç per si voleu veure el vídeo.   http://www.rtve.es/television/20120320/mini-magdalenas-queso-jamon-20-03-2012/508643.shtml





2 comentaris:

  1. No queda raro menjar magdalenes salades? Vull dir el cervell no es pensa que será dolç? gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  2. Sii...el cervell es torne lelo...jajajjaja no dona noo!!! tu prova-les, només les vaig fer un dia i les vaig portar a l'escola i la veritat eren molt fines, vui dir que no es notava el gust del formatge ( que ja sas que a mi...personalment no em diu res)

    ResponElimina