dilluns, 27 de febrer del 2012

Pastís de carn

Aquest és un plat ben fàcil de fer i que tant serveix per un dinar com per un sopar, a és a més, va molt bé si ens hem d'endur el dinar a la feina, ja que és ràpid de fer, bo i pràctic. Som-hi!

Pastís de carn

Ingredients:
baicon
patates
3 ous
1ceba
mitja llonganissa
pebrot vermell escalivat

Procés

Primer de tot agafarem un parell de patates les pelarem i netejarem. Després mitja ceba que també pelarem i trossejarem i ficarem en un bol dos minuts al microones. Passats aquest minuts al mateix bol on tenim la ceba i trossejarem les patates com quan fem una truita de patates, les salarem i ho ficarem tot al microones amb un raig d'oli d'oliva 5 minuts Passat el temps ho remenarem bé i ho tornarem a ficar 5 minuts més, fins que les patates estiguin ben cuites.

Mentre és couen les patates agafarem el recipient on courem el pastís i ficarem les tires de beicon. Han de quedar fins a la meitat del recipient, penjat per fora i fins a cobrir-lo tot.

Ara agafarem la llonganissa i la treurem del budell i xafarem amb una forquilla una mica la carn perquè perdi la forma i la ficarem repartida per tot el recipient. Damunt una mica de pebrot escalivat. 

Per acabar batrem tres ous i afegirem les patates barrejades amb l'ou damunt del pebrot. 

Ara amb les tires de beicon embolcallarem tot això i només ens queda ficar-ho al forn 30 minuts a 200ºC

Quan ho treiem del forn té un aspecte com aquest

I una presentació com aquesta:

Espero que us animeu, és molt bo i fàcil de fer!!!! ;)


Problemes amb els que us podeu trobar:
Si teniu algun problema potser és amb la cocció, si veieu que el baicon s'enrroseix massa ràpid, es qüestió de baixar la temperatura una mica.

2 comentaris:

  1. JOER TIA ESTO ESTA DE MUERTE,NOS LEVANTAMOS A LAS 12:30 ESTAMOS DOS SOLAS SIN SABER Q HACER MIRAMOS TU BLOG Y LISTOS, TENEMOS UN SOBRE DE PANCETA Y CARNE PICADA EN EL CONGELADOR Y..... MANOS A LA OBRA, ESTO HA SIDO UN FESTIN TENEMOS INCLUSO PARA CENAR PARA CUANDO LLEGUE INMA. EL GATO HOOOOO1!!!!
    YO QUIERO UNO,PARA MI PC Q GRACIOSO EL RUN RUN FANTASTICO CHUS DICE QUE SINO LOENCUENTRO SIEMPRE TENDRE TU PG APUNTO JA JA JA GRACIAS Mº JOSE

    ResponElimina
  2. Verdad que está bueno? jajjaja me alegro que os guste y que os sirva. La verdad es que es práctico y muy rápido de hacer. A ver si a vuestra compañera también le gusta.
    El gato es genial con lo que me gustan a mi los gatos, cuando lo he visto digo...pa mi! jejjeje
    Animaros tambien con algo dulce ya vereis! :)
    Hasta otra y muchas gracias por seguir y comentar!

    ResponElimina