Així doncs he xafardejat a veure que trobava i he acabat fent cap al blog de la Dolors. És genial té recursos i solucions per a tot.
Fer aquest pa de pessic de taronja no té cap misteri, és ràpid, fàcil, econòmic i molt bo, la veritat; així que us animo a fer-lo un dia que tingueu una estoneta, és un bon recurs per esmorzar i berenar.
Ingredients
100gr. de sucre
2 ous
1 taronja
60gr. de mantega
150gr. de farina
1 iogurt natural
1/2 sobre de llevadura
Primer de tot netegem bé la taronja i en ratllem la pell i la guardem perquè l'utilitzarem més endavant. A continuació n'exprimim el suc i reservem.
Batim els dos ous amb el sucre, jo ho faig amb una batedora amb barilles elèctriques, és genial perquè no et canses i ben aviat aconseguim el que volem, una mena de crema amb espuma que fan els ous batuts amb l'ajuda del sucre. Evidentment ho podem fer a mà, però és més cansat. Quan ja hem aconseguit aquesta cremositat afegim la mantequilla que prèviament haurem desfet amb l'ajuda del microones o el foc (sempre sense que aquesta arrenqui el bull), afegim també el suc de taronja i la ratlladura i barregem bé aquests ingredients.
Tot seguit fiquem la farina tamisant-la i a poc a poc. També afegim la llevadura i ho integrem tot bé. Ja per acabar afegim també un iogurt natural i remenem molt bé.
Ara només ens queda ficar-ho tot amb un motlle prèviament untat amb mantega o oli perquè no s'enganxi el pa de pessic. El forn el tindrem prèviament escalfat a 180º dalt i baix, sense ventilador. Ho tindrem al voltant d'uns 30-35 minuts, en funció de cada forn. Un cop passats aquest minuts el deixem refredar.
Podeu decorar-lo com més us agradi, evidentment hi podeu ficar xocolata, podeu fer una cobertura per fora o be, doblar quantitats fer-lo més gran i més alt, i farcir-lo per dins amb xocolata...Les possibilitats són infinites així que això ja queda en les vostres mans.
Fins la pròxima :)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada