dimecres, 16 de maig del 2012

El passat cap de setmana va ser l'aniversari d'una amiga, bé, una GRAN AMIGA i en tota festa no pot faltar-hi un bon pastís. Així que va ser qüestió de segons ficar-me de cara als fogons. La veritat és que volia fer un pastís diferent. (si més no en la seva presentació) i crec que ho vaig aconseguir.

24 anys no és fan cada dia

Ingredients: 
2 pa de pessics
una tauleta i mitja de xocolata
fideus de xocolata
1 brick de nata de 250cc per montar

Procés
Per la base del pastís he utilitzat un pa de pessic de iogurt. Pel pastís que us presento és necessari fer dos pans de pessic de iogurt, us deixo aquí la recepta del pa de pessic perquè ja la vaig escriure un altre dia. aquí
Quant tinguem els pans de pessic fets, agafarem dos folis i en cada un dibuixarem el número que necessitem, en el meu cas en un foli vaig dibuixar un dos i en l'altre un 4. Els números els heu de fer gruixuts i tenint en compte una mica el motlle que heu utilitzat per fer el pa de pessic. Jo vaig utilitzar una font de vidre que tinc que té l'amplada i llargada d'un foli, més o menys.
Un cop tinguem els números fets al foli i he comprovat que caben bé al pa de pessic, els podeu retallar i ja tenim fetes les plantilles. Ara només queda ficar la plantilla del dos sobre el pa de pessic i amb un ganivet pla ( sense serra) anar resseguint la forma del dos; i el mateix amb l'altre pa de pessic, amb el número quatre.
Com que retalleu el pa de pessic us sobraran trossets que per berenar o esmorzar amb un got de llet, us aniran de conya.
Quan tinguem el pa de pessic retallat amb forma de números, els fiquem sobre la reixa del forn i a sota una safata, i ho deixem.
Mentrestant farem la cobertura de xocolata, ficarem a bullir la nata i quan bulli i ficarem la xocolata, jo vaig utilitzar una tauleta i mitja. Un cop la xocolata estigui desfeta i tingui el punt just, començarem a tirar-la damunt dels números, i amb l'ajuda d'una espàtula o pinzell anem cobrint aquells bocinets de pa de pessic, on la xocolata no arriba. Un cop els tinguem coberts ho fiquem a la nevera perquè agafi consistència.
Passada una estona tornem a tirar una altra bona capa de xocolata damunt dels números i repetim el procès, ficant-ho a la nevera una estona. 
Ara només ens queda decorar els números amb uns fideus de xocolata i ho guardarem a la nevera fins a l'hora de menjar.



4 comentaris:

  1. Felicidades a tu amiga por tenerte a ti por su amiga

    ResponElimina
  2. Ei soy la amiga que se comió el pastel!! Estaba buenísimo y lo siguiente! De todos modos, creo que no hay nada que prepare Rosa que no esté bueno. Lo lleva en la sangre esto de cocinar. GRÀCIES PETARDA, molt tard, però resulta que no me'n havia assabentat d'aquest blog!! agrrxxx..... muaks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajjajaa Flooor!!! Ara feie molts (massa dies) que no treia el nas per aquí jejej i m'ha fet gràcia trobar el teu comentari :) A veure si al maig en podem fer un altre :P

      Elimina