dijous, 10 de maig del 2012

Pasta de full amb espinacs, gambes i palets de cranc

Ingredients:
Espinacs
Gambes petites
Palets de cranc
Pasta de full
3ous
Alls
Oli
Sal
Pinyons

Procès:
Primer de tot courem els espinacs a poc foc en una paella. Els salarem al seu punt i trencarem un parell d'alls ben petits. Quan ja tinguem els espinacs cuits, agafarem un recipient on i vatrem els ous i també hi afegirem una mica de llet o nata per cuinar.
Seguidament afegirem els espinacs al recipient on tenim els ous i ho barrejarem tot molt bé.
Buscarem una font per poder ficar al forn i un cop la tinguem i ficarem la pasta de full amb paper de forn a la base. En el meu cas no m'ha fet falta estirar la massa, però si la vostra font es més gran, podeu estirar la massa amb l'ajuda del rodet i una mica de farina. Quan hem acomodat la pasta de full a la font només ens queda abocar-hi els espinacs i l'ou.
Mentrestant ficarem al microones les gambes, així les coiem una mica abans de ficar-les al forn. Un cop les tinguem només ens queda ficar-les amb els espinacs i també hi podem afegir uns palets de cranc. Sempre hi acostumo a ficar uns pinyons però no en tenia, així que ho he ficat al forn, a mitja alçada amb el ventilador i a uns 150ºC. Al forn hi serà uns 30-45 minuts, o fins que veiem que l'ou ha quallat i la pasta de full està feta. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada