dissabte, 5 de maig del 2012

Ho reconec. Fa molts dies que no em passava pera aquí, però aquest últim mes ha estat apoteòsic. Assajos, nervis per aquí, nervis per allà, més nervis, la feina, els cursos...
Ara sembla que tot torna a la normalitat i novament respiro. Així que torna a ser hora de trepitjar la cuina, per començar a obrir boca, un postre que vaig treure del blog de la dolors.


Pastís de maduixes

Ingredients:
Maduixes (un cistellet d'aquells que trobem als supernercats)
500cc de nata per montar
8 fulles de gelatina
150gr. de sucre glaç


Procès:
Tallarem a làmines algunes maduixes, les farem ben finetes i un cop les tinguem agafarem un motlle i les anirem enganxant al voltant. Seguidament agafarem un parell de maduixes senceres i les guardarem per decorar el pastís, però utilitzarem la resta de maduixes per triturar-les al turmix amb el sucre. Mentrestant ficarem en remull les vuit fulles de gelatina amb aigua freda.
Un cop tinguem les maduixes ben triturades amb el sucre les ficarem al foc, però hem de vigilar no ficar-les a un foc molt fort, perquè la maduixa es fa melmelada. Quan estiguin a punt d'arrancar el bull i tirarem les vuit fulles de gelatina i continuarem remenant. Un cop veiem que la gelatina s'ha dissolt ho retirem del foc i ho deixem refredar.
Mentrestant muntarem la nata amb l'ajuda d'unes varilles elèctriques. Recordeu que la nata ha d'estar freda i el recipient on la muntarem juntament amb les varilles han d'esta al congelador una estona, d'aquesta manera ens assegurem que la nata es monti. Muntarem la nata al nostre gust de sucre.
Un cop les maduixes s'hagin arrofredat ho barrejarem amb la nata i aquesta barreja la ficarem al recipient del començament. Ara només ens queda ficar-ho a la nevera durant un parell o tres d'hores perquè la gelatina agafi consistència i ja ens ho podem menjar. Utilitzarem les dues maduixes que havíem reservat per decorar el pastís.

És un postre molt vistós i fàcil de fer, però he de dir que a mi em va recordar molt al petit suis i com que no m'agrada... Segur que als més petits els i encanta :)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada