dilluns, 18 de març del 2013

Mousse de maduixes

És la primera vegada que faig una copa de postres, i n'estic molt contenta, el resultat és molt vistós i no cal que digui que el seu sabor, és fantàstic! :)


Ingredients:
Maduixes
Nata

Procés:
Molts us estareu preguntant perquè no hi ha quantitats en les maduixes ni en la nata; doncs us he de dir que ho vaig fer a ull. :p Ja les tinc jo aquestes coses...i no va sortir malament.
Us podeu guiar en que vaig utilitzar una safata sencera de 500gr de maduixes, i unes quantes més d'una altra safata de 500gr. I pel que fa a la nata, vaig muntar un brick de 250 gr, però no la vaig muntar tota. No sé si us estic liant més la troca ho us estic "ajudant"...
La copa consisteix en agafar unes quantes maduixes, netejar-les trencar-les a bocins i amanir-les una mica amb moscatell, o en el meu cas vinagre tirat amb esprai, i les deixem reposar una estoneta.
Mentrestant podem muntar la nata. Hi ha un truc que no falla i és ficar al congelador el recipient amb el que muntareu la nata (el bol, la gerra...) i també hi ficarem les barilles elèctriques. Com més estoneta ho tinguem al congelador, molt millor :)
Tot seguit munteu la nata i quan veieu que ja agafa consistència i fiqueu sucre al vostre gust.
Agafarem novament més maduixes i amb la batedora les triturarem i n'aconseguirem un suc, que el barrejarem amb la nata muntada, tot remenant de dalt cap a baix amb una llengua, per tal de que la nata no és desfaci.
Ara només ens queda muntar la copa. Ficarem al cul els trossets de maduixa que teníem reposant amb vinagre o moscatell (jo no hi he ficat sucre perquè la nata ja en porta, i totes aquelles calories que ens puguem estalviar, benvingudes seran). Tot seguit acabem d'emplenar la copa amb la nata emmaduixada i ja la tenim llesta per poder servir. :)
Veureu a la imatge unes cosetes de xocolata al voltant de la safata...això us ho explicaré un altre dia, però ja us anticipo que són un vici!

2 comentaris: