No en tenia n'hi idea de com es feien les hamburgueses, així que em vaig ficar a buscar receptes i maneres de fer-les, fins que vaig trobar un vídeo que ho explica molt bé i em va anar de perles.
Ingredients:
1 llonganissa amb pebre negre
2 llesques de pa bimbo
1 all
julivert
una mica de llet
1 ou
sal
nou moscada
Pa rallat
Procès:
Agafem la llonganissa i treiem la carn de dins del budell i l'anem ficant a un bol. Mentrestant escalfem una mica de llet i la tirarem amb les molles de es dues llesques de pa de motlle, fins que ens quedin ben ampapades.
Batrem un ou i hi tirarem una mica de sal, i tant l'ou com les molles de pa empapades de llet, les tirarem a la carn. I amb les mans anirem treballant bé perquè tots els ingredients es vagin incorporant tots.
Pelem un all i el trenquem a trossets ben petits, el mateix fem ammb el julivert i ho afegim tot a la carn i novament ho barregem tot.
Ficarem una mica de pebre negre i un polsim de nou moscada rallada i toranrem a barrejar molt bé els ingredients. Ja per acabar tirarem una mica de pa rallat a dins de la barreja i tornarem a barrejar-ho tot.
Ara només ens queda donar forma a les hamburgueses és pot fer amb un motlle especial per hamburgueses o be amb la mà, com ho vaig fer jo. Agafem una mica de carn i l'anem aplastant amb la mà per tal de donar-li forma a hamburguesa. Quan ja la tinguem, "l'arrebossarem" amb pa rallat i només ens quedarà fregir-les.
Jo al utilitzar una llonganissa em van sortir unes 10 hamburgueses i bastant grossetes, animeu-vos! Estan boníssimes!
Us fico l'enllaç http://www.youtube.com/watch?v=Xj9NNS3zt2E
No tinc imatges perquè amb el mòbil em van quedar borroses!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada