dijous, 5 d’abril del 2012

Hamburgueses cassolanes

Ahir em vaig decidir a fer hamburgueses. He de dir que a mi no m'han agradat mai, però vaig pensar i si utilitzo la carn de la llonganissa en lloc de carn picada? I si, així ho vaig fer, a més a més utilitzant la carn de la llonganissa ens estalviem amanir la carn, perquè ja està condimentada.
No en tenia n'hi idea de com es feien les hamburgueses, així que em vaig ficar a buscar receptes i maneres de fer-les, fins que vaig trobar un vídeo que ho explica molt bé i em va anar de perles.

Ingredients:
1 llonganissa amb pebre negre
2 llesques de pa bimbo
1 all
julivert
una mica de llet
1 ou
sal
nou moscada
Pa rallat

Procès:
Agafem la llonganissa i treiem la carn de dins del budell i l'anem ficant a un bol. Mentrestant escalfem una mica de llet i la tirarem amb les molles de es dues llesques de pa de motlle, fins que ens quedin ben ampapades.
Batrem un ou i hi tirarem una mica de sal, i tant l'ou com les molles de pa empapades de llet, les tirarem a la carn. I amb les mans anirem treballant bé perquè tots els ingredients es vagin incorporant tots.
Pelem un all i el trenquem a trossets ben petits, el mateix fem ammb el julivert i ho afegim tot a la carn i novament ho barregem tot.
Ficarem una mica de pebre negre i un polsim de nou moscada rallada i toranrem a barrejar molt bé els ingredients. Ja per acabar tirarem una mica de pa rallat a dins de la barreja i tornarem a barrejar-ho tot.
Ara només ens queda donar forma a les hamburgueses és pot fer amb un motlle especial per hamburgueses o be amb la mà, com ho vaig fer jo. Agafem una mica de carn i l'anem aplastant amb la mà per tal de donar-li forma a hamburguesa. Quan ja la tinguem, "l'arrebossarem" amb pa rallat i només ens quedarà fregir-les.

Jo al utilitzar una llonganissa em van sortir unes 10 hamburgueses i bastant grossetes, animeu-vos! Estan boníssimes!No tinc imatges perquè amb el mòbil em van quedar borroses!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada