dimarts, 19 de febrer del 2013

Coca de pasta de full farcida de cabell d'àngel

Avui us presento una solució molt fàcil i bona, per aquells dies que tenim un dinar o sopar a casa i volem fer alguna cosa per postres que sigui fàcil, ràpida i tingui un bon resultat.

Ingredients
2 làmines de pasta de full fresques 
Un pot de melmeada de cabell d'àngel
Sucre moreno
Pinyons

Procés:
Començarem escalfant el forn a 180º dalt i baix sense ventilador. Mentres s'escalfa agafarem una làmina de pasta de full i la posarem sobre el màrmol. Tallem un paper de forn a la mida més o menys de la làmina de pasta de full i la fiquem a sobre (sota la làmina de pasta de full hi haurà un altre paper de forn que ja ve amb la mateixa làmina). Amb l'ajuda del rodet afinarem la làmina de pasta de full, la finalitat no és fer-la més gran, sinó allisar-la.
A continuació la fiquem dins la safata del forn i la cobrim amb la melmelada, deixant uns marges al límit dels costats.
Agafem l'alta làmina de pasta de full i repetim el mateix procés. Un cop l'haguem afinat, la ficarem sobre la melmelada. Amb els dits fem una mica de pressió als quatre costats perquè les dues làmines quedin ben enganxades. Tot seguit podem pinzellar la pasta de full (superior) amb un ou batut o melmelada, així ajudarem a segellar bé (tot i que jo no ho vaig fer). Amb l'ajuda d'una forquilla acabem de segellar bé els quatre costats. 
Afegim sucre al nostre gust per sobre, fiqueu-n'hi bastant i per acabar i tirem pinyons, novament al nostre gust.
Ara ja podem ficar la coca al forn uns 30-40 minuts, en el meu forn ha estat 35 minuts, a partir dels 30 minuts, estigueu al cas que no és cremi.
A disfrutar-la! :)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada